Референци

Листата на наши референци, со кои соработуваме е голема и секојдневно се зголемува. Тоа е доказ за професионалниот однос на вработените и чесноста во работата на ВАМЕТАЛ.

Еве само дел од листата на задоволни клиенти:

- ТУС Маркети (Куманово и Штип)
- КАМ Маркет во Струмица;
- Трговски центар ГЛОБАЛ во Струмица
- Индустриски објект на КОПЕР во Неготино;
- Фабрика на АЛМАК - Струмица;
- Индустриски објект на САВАОТ - Струмица;
- Индустриски објект на Велмак;
- Производствен погон на ИВОНА – фабрика за производи од хартија;
- Индустриски објект на Хартија Кочани;
- Производствен погон на Нипром;
- Индустриски објект на ЖИКОЛ;
- Производствен погон на Агрокомерц;
- Атлантис деловен и индустриски објект;
- Универзитет Гоце Делцев – Штип и Струмица;
- Бензински пумпи: Лукоил – Куманово, Штип, Струмица;
- Реконструкции на Училиста – преку Министерството за Образование на територијата на цела Македонија.
- многу други големи и мали фирми.

hostgator coupon or play poker on party poker
Copyright 2011 Референци. Ваметал - Сите права се задржани.
Joomla Templates by Wordpress themes free