Ладновални лимови во табли

 

Ладновалните лимови во табли се уште еден вид на производи кои што се дел од нашата понуда.

Ладновалните лимови во табли се со дебелини од 0,50mm дo 1mm. Истите се со димензија на таблите 1000x2000mm, пакувани во палети.

hostgator coupon or play poker on party poker
Copyright 2011 Табли. Ваметал - Сите права се задржани.
Joomla Templates by Wordpress themes free