Грешка
  • Грешка при вчитување податоци од дотур

Соработка со KAMARIDIS

 

 

Фирмата ВАМЕТАЛ од 2010 година стана официјален застапник на сендвич панелите на познатиот грчки производител КАМАРИДИС.

Изолационите сендвич панели на КАМАРИДИС се високо напредни градежни производи, произведени од испакнати пластифицирани лимови (високо квалитетни челични поцинкувани лимови со полиестерско покритие во комбинација со изолациона срцевина – внатрешна испуна). Панелите располагаат со широк спектар на бои, се произведуваат со димензии и дебелини според потребите на клиентите, и се подготвени за монтажа. Овие производи зазимаат главен удел во новите економски градежни процеси , без разлика на временските услови и со многу пократки рокови на изведба. Тие наоѓаат најголема примена во изградбата на новите индустриски објекти.

hostgator coupon or play poker on party poker
Copyright 2011 Соработка со KAMARIDIS. Ваметал - Сите права се задржани.
Joomla Templates by Wordpress themes free