Грешка
  • Грешка при вчитување податоци од дотур

Нова соработка

 

 

Трудејќи се секогаш да ги донесеме најновите трендови на светскиот пазар за производство на лимени производи, ние секогаш се трудиме да оствариме соработка со веќе докажани компании од оваа индустрија. На почетокот на месец декември 2015 година, ВАМЕТАЛ започнува со соработка со уште еден грчки гигант во лимарската индустрија, поточно за производство на панели. Преку оваа соработка оваа позната грчка компанија преку нашата компанија ќе добие официјален партнер во Република Македонија.

Подетални информации за соработката со оваа грчка компанија ќе објавиме со официјализирањето на заедничкиот договор.

hostgator coupon or play poker on party poker
Copyright 2011 Нова соработка. Ваметал - Сите права се задржани.
Joomla Templates by Wordpress themes free